Evenimentul Zilei > Actualitate > Salonul auto de la Frankfurt 2011: Toyota Avensis, versiunea cu facelift | FOTO
Salonul auto de la Frankfurt 2011: Toyota Avensis, versiunea cu facelift | FOTO

Salonul auto de la Frankfurt 2011: Toyota Avensis, versiunea cu facelift | FOTO

Toyota a restilizat gama Avensis, cea cu care concurează în segmentul D. Atât berlina, cât şi break-ul sunt expuse la standul producătorului nipon de la Salonul auto de la Frankfurt.

Avensis, modelul cu care Toyota concurează în segmentul mediu, a fost restilizat pentru Salonul auto de la Frankfurt.

La standul producătorului japonez pot fi remarcate atât versiunea sedan, cât şi break-ul, cu modificările estetice operate la exterior, dar şi în cabină.

Principalele deosebiri întrea actuala şi viitoarea versiune Toyota Avensis (care va fi comercializată în cel mai scurt timp) pot fi identificate la nivelul părţii frontale, acolo unde atât grupurile optice, cât şi masca radiatorului au fost redesenate.

Stopurile ambelor variante de caroserie au fost, la rândul lor modificate.

Cea mai importantă noutate care poate fi regăsită în habitaclu este reprezentantă de un sistem multimedia cu touchscreen (6,1 inchi) disponibil pe trei niveluri de "competenţă": "Touch", "Touch and Go" şi "Touch and Go Plus".

La nviel tehnic, Toyota a optimizat pentru Avensis motorul turbodiesel 2.0 D-4D (124 CP). Emisiile de dioxid de carbon au fost reduse cu 15 procente, de la 139 g/km, până acum, la 119 g/km.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News