Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au pregătit de Ziua Națională cu bâte și săbii. Imagini șocante
S-au pregătit de Ziua Națională cu bâte și săbii. Imagini șocante

S-au pregătit de Ziua Națională cu bâte și săbii. Imagini șocante

Interlopii din Giurgiu, teroare cu macete, săbii şi cuţite live pe Facebook

Teroare pe unele străzi din Ghimpați, Giugiu, unde mai mulți tineri, membri ai unor grupări de interlopi, s-au bătut între ei ,folosind macetele, săbiile și cuțitele, potrivit  observator.tv.

Scandalul a început după ce o grupare interlopă și-a provocat gruparea rivală, la o luptă în plină stradă. Și ca și cum amenințările nu ar fi fost de ajuns, acestea au fost transmise live pe Facebook, astfel încât toți locuitorii să le știe de frică.La început, tinerii și-au prezentat armele de luptă în timp ce erau în curtea unei case, iar apoi au plecat pe străzi.

Interlopii au băgat groază și panică între trecători, agitând macetele, săbiile, cuțitele și bâtele de baseball, în timp ce un tânăr care se afla la volanul unui microbuz a deteriorat un sens giratoriu.

La puțin timp după izbucnirea scandalului, în zonă și-a făcut apariția un echipaj al Poliției, un polițist care a ieșit din mașină scoțând pistolul și somându-i pe interlopii înarmați să se oprească. Interlopii din gruparea rivală nu au răspuns ‘invitaţiei’,  astfel că tinerii nu au folosit armele.