Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au încheiat Naționalele de gimnastică rezervate junioarelor
S-au încheiat Naționalele de gimnastică rezervate junioarelor

S-au încheiat Naționalele de gimnastică rezervate junioarelor

Gimnastele de la CS Dinamo au câștigat 10 medalii la Campionatele Naționale rezervate junioarelor, competiția desfășurându-se în weekend, la Deva. Antonia Duță, Junioare I nivel 6 a devenit campioană la sol.

Turcu, de trei ori pe podium

De asemenea, tânăra sportivă a mai urcat pe ultima treaptă a podiumului, la paralele, la bârnă și a obținut a 4-a poziție la sărituri. Gimnastele pregătite de Anca Drăghici, Lăcrămioara Moldovan, Dan Potra și Cristian Moldovan au mai obținut următoarele rezultate în finalele pe aparate: Ana Turcu (junioare II, nivel 4) a urcat de trei ori pe a 3-a treaptă a podiumului, la sol, bârnă și în proba de sărituri.

 

Traicu, locul al 2-lea la paralele

Erica Traicu (junioare II, nivel 3) a obținut a doua poziție la paralele, un loc 3 la sărituri, locul al 6-lea la bârnă și poziția a 7-a la sol. Tot la junioare II, nivel 3, Ella Oprea a încheiat concursul de sărituri pe locul al 2-lea, la paralele a terminat pe poziția a 3-a, iar la sol s-a clasat pe locul 7. De asemenea, Mărioara Ana a obținut un loc 6 la sol.

La junioare III, nivel 2, Cristina Mamele a terminat concursul pe locul al 4-lea la bârnă, iar la sol s-a poziționat pe locul al 7-lea.