Evenimentul Zilei > Sport > S-a supărat Naşu’!
S-a supărat Naşu’!

S-a supărat Naşu’!

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, intervine în scandalul dintre Marian Iancu şi Gigi Becali.

Şeful de la Casa Fotbalul a ţinut să taxeze comportamentul indecent al unor conducători din fotbalul românesc care au început să-şi piardă cumpătul din ce în ce mai des. Printr-un comunicat publicat azi pe site-ul FRF, Naşu' a înfierat ultimele derapaje ale conducătorilor de la Timişoara şi Steaua. În plus, Mircea Sandu a ţinut să precizeze de Steaua nu este echipa FRF.

Vă prezentăm scrisoarea oficialului federal:

 

 

 

"Stop vicierilor de rezultate, dar, în egală măsură, „stop” inadmisibilelor bălăcăreli şi incalificabilelor jigniri care persistă între anumiţi conducători de cluburi, oameni care se vor a fi onorabili, dar care, dacă tot militează pentru asanarea fotbalului românesc, ar trebui să-şi asaneze propriul comportamentÎn ultimele săptămâni, mai mulţi conducători de club, dar şi, în egală măsură, jurnalişti, au acreditat ideea că Steaua ar fi echipa FRF sau că, altfel spus, FRF ar sprijini demersul clubului bucureştean de a câştiga titlul de campioană.

Nimic mai fals şi mai tendenţios. Niciuna dintre afirmaţiile de mai sus nu corespunde realităţii şi, în plus, deşi nu-mi retrag afirmaţiile conform cărora arbitrajul românesc se află în ascensiune, este evident că, în ultima vreme, unele arbitraje au favorizat chiar echipa Steaua, tot aşa cum, în alte jocuri anterioare, o parte dintre arbitri au luat decizii pro-CFR Cluj.

Părerea mea personală, de altfel a întregii conduceri a FRF, este ca, într-adevăr, titlul, locurile din Cupa UEFA şi retrogradarea să fie decise exclusiv pe teren, între echipe, fără aportul arbitrilor, nicidecum în culise.

Acesta este unicul interes al FRF, fără vreun partizanat, fără vreun gând ascuns şi fără vreun sprijin ocult acordat unuia sau altuia".

Citiţi şi Iancu-Becali, ţigănie televizată.