Evenimentul Zilei > International > S-a făcut de râs! Imagini virale pe internet cu vicepremierul încercând să-și pună masca. Video
S-a făcut de râs! Imagini virale pe internet cu vicepremierul încercând să-și pună masca. Video

S-a făcut de râs! Imagini virale pe internet cu vicepremierul încercând să-și pună masca. Video

Nici celebrul Mr. Bean nu ar fi reușit să stârnească atâtea hohote de râs. Imaginile cu ministrul belgian al Justiției, Koen Geens, încercând să-și pună o mască de protecție au devenit virale pe internet.

În timpul unei vizite făcute în provincia Brabant, vicepremierul Belgiei a întâmpinat dificultăți în momentul în care a fost nevoit să-și pună masca, potrivit The Brussels Times.

Imaginile au atras criticile opozanților politici, dar și o reacție neașteptată din partea autoarei celebrei serii Harry Potter, J. K. Rowling.

Mulți politicieni din opoziție au profitat de incident și au criticat modul în care Guvernul Belgiei a gestionat criza creată de pandemia de coronavirus.

„Acesta este modul în care Belgia gestionează criza de coronavirus”, a scris, pe Twitter, Tom Van Grieken, președintele partidului de extremă dreapta Vlaams Belang.

Pe de altă parte, scriitoarea J. K. Rwoling i-a luat apărarea ministrului, mărturisind că și ea ar fi la fel de stângace dacă ar fi filmată într-o astfel de situație.

The Brussels Time precizează că scena s-a petrecut în timpul vizitei făcute de Koen Geens la un atelier din provincia Brabant.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: