Evenimentul ZileiActualitateS-a dat alerta în București! Apel pentru cadrele medicale. Se întâmplă peste câteva zile

S-a dat alerta în București! Apel pentru cadrele medicale. Se întâmplă peste câteva zile

S-a dat alerta în București! Apel pentru cadrele medicale. Se întâmplă peste câteva zile
Nouă spitale şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Capitală în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie.

Nouă spitale şi Serviciul de Ambulanţă vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în București pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, zile libere, când se sărbătoresc Sfântul Andrei şi Ziua Naţională, informează un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Cele nouă spitale de adulţi şi copii sunt:

Spitalul Clinic de Urgentă Bucureşti;

Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar;

Spitalul Clinic de Urgentă „Sfântul Pantelimon”;

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”;

Spitalul Clinic de Urgenţă ” Bagdasar-Arseni”;

Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri;

Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice;

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”;

Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie”.

Potrivit sursei citate, Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru, iar în cele două zile va asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura şi un serviciu de gardă permanent la telefon 021 9462.

Ludovic Orban: Fără paradă de 1 Decembrie

Ludovic Orban spune că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada de la Arcul de Triumf și că cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care nu se vor mai organiza.

„Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”.

În ceea ce privește petrecerile de Revelion, premierul a precizat că acestea sunt considerate ca fiind private și că cei care au dat avans pentru hotel, vor putea merge, dar nu vor avea loc petreceri private.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”.


Accesează: