Răsturnare de situație în cazul Caracal! Monstrul din Caracal s-a plâns că ar fi fost agresat de polițiști după ce a fost reținut, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt deschizând un dosar penal în baza sesizării făcute de acesta.

Gheorghe Dincă ar fi reclamat anchetatorilor că ar fi fost agresat foarte tare de polițiști chiar în arestul Poliției , el părăsind arestul pentru a da declarații în fața procurilor din Slatina legat de acest incident, anunță  România TV.

Gheorghe Dincă nu a putut spune procurorilor care sunt polițiștii care l-au agresat,  el precizând doar că a fost bătut de unele persoane. În baza declarației lui Dincă, procurorii au deschis un dosar în Rem pentru abuz în serviciu, urmând să continue ancheta.

Dincă a fost adus la începutul lunii august la INML  Bucureşti pentru o expertiză medicală după ce a acuzat că ar fi fost agresat de polițiști în timpul percheziţiilor la locuinţa lui din Caracal.Potrivit unor surse România TV, expertiza legiştilor nu a scos la iveală că bărbatul ar avea leziuni interne sau externe.