Ramona Manole a oferit prima reacție cu privire la accidentul rutier provocat de Margherita, scrie Antenastars.

Sora nerecunoscută de Ioniță, tatăl Marghritei, a declarat că nu vrea, sub nicio formă, să se implice în acest scandal, încercând să evite în acest mod atenția de orice fel, în ultimii ani nedorind să fie asociată cu vedetele.

„Educația mea nu îmi dă voie sa ma bucur de răul nimanui, pentru ca eu cunosc viața de jos. Țin să vă mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre și indiferent de situație dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea”, a transmis Ramona, pe rețelele de socializare.

Recent, Ramona a lansat chiar și o melodie nouă numită „Mândru-i tata când mă vede”, despre care fanii cred că ar avea, de fapt, legătură cu familia Clejanilor și de faptul că mereu ea a stat departe de necazuri, ceea ce l-ar face mândru pe Ioniță.


Margherita din Clejani a fost prinsă sâmbătă dimineața drogată la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală.

Margherita a fost luată de la Poliție de tatăl său, unde, în drum spre mașină a făcut câteva declarații extrem de ciudate.

Testele au arătat că fata era sub influența drogurilor, iar explicația ei i-a uimit pe polițiști. Aceasta a mărturisit că se ruja în momentul impactului.

„Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine.

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.