Evenimentul Zilei > Actualitate > Roxana Vancea, atac furibund la adresa lui Mihai Bendeac: „Ai nevoie de psihiatru!” Fanii lor sunt în stare de șoc
Roxana Vancea, atac furibund la adresa lui Mihai Bendeac: „Ai nevoie de psihiatru!” Fanii lor sunt în stare de șoc

Roxana Vancea, atac furibund la adresa lui Mihai Bendeac: „Ai nevoie de psihiatru!” Fanii lor sunt în stare de șoc

După ce s-au despărțit, Mihai Bendeac și Roxana Vancea au rămas buni prieteni. Cea mai bună dovadă este că cei doi își permit tot felul de glume unul despre celălalt, unele dintre ele nesărate.

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că dragostea dintre ei s-a evaporat, cei doi foști au rămas în relații foarte bune. Mai mult decât atât, actorul și fosta lui iubită își permit să facă glume fără perdea unul despre celălalt. Deși pentru foarte mulți ar putea părea deplasate astfel de glume, cei doi par să nu se supere, informează WOWbiz.

Într-un show care a amuzat pe toată lumea, Roxana Vancea a făcut mișto de Bendeac, aducând în discuția chiar și relația lor.

Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer! 

Toată lumea crede că Mihai este un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el. Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman. Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat. Mihai îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine. Atât de bine încât după relația cu el am devenit lesbiană. Iartă-mă, te iubesc!”, a încheiat Roxana.

Mihai Bendeac i-a răspuns și el fostei lui iubite, într-un mod asemănător: „Vreau să-ți spun că tu chiar ai fost un invitat pe măsură în viața mea și că în moment extrem de grele mi-ai fost alături. Pentru asta te voi iubi toată viața mea. Am așteptat să te întreb asta toată viața mea: Tu te f**i cu Maticiuc, este? Redevenind serios, chiar vreau să-ți zic că te voi iubit toată viața dar că sugi și p**a foarte bine!”, a spus el.

La final cei doi foști s-au îmbrățișat, ceea ce înseamnă că nu au fost deranjați de lucrurile care s-au spus în timpul spectacolului.