Ronaldo, tot mai aproape de Real

Ronaldo, tot mai aproape de Real

Real Madrid susţine că a pregătit o ofertă de 80 de milioane de euro pentru achiziţionarea mijlocaşului portughez al lui Manchester United şi că transferul se va realiza la începutul lunii iulie.

În ciuda declaraţiilor făcute de antrenorul clubului englez, Alex Fergusson, care a respins, în urmă cu şase luni, informaţiile despre o presupusă înţelegere între cele două cluburi, Real susţine că afacerea este în curs de realizare.

Mai multe publicaţii iberice au sugerat că Manchester United şi Real au semnat, vara trecută, un contract, conform căruia Ronaldo ar urma să se alăture clubului de pe Santiago Bernabeu în prima zi a lunii iulie în schimbul unei sume record de 80 de milioane de euro.

United a reclamat Realul la FIFA pentru că l-a contactat ilegal, vara trecută, pe Cristiano Ronaldo, însă forul internaţional nu a luat nicio acţiune împotriva clubului spaniol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diego "a semnat" cu Juventus

Mijlocaşul brazilian al echipei germane Werder Bremen, Diego, a semnat cu Juventus Torino, a anunţat agentul jucătorului.

Conducătorul de joc brazilian, în vârstă de 24 de ani, a fost transferat de echipa torineză în schimbul unei sume de aproximativ 20 de milioane de euro. "Diego a semnat cu Juventus", a spus agentul Giacomo Petralito pentru publicaţia germană Kicker. Diego a marcat 33 de goluri în 87 de partide pentru finalista Cupei UEFA din acest sezon.