Ronaldo, "parat" de o romanca

Mijlocasul portughez Cristiano Ronaldo, de la echipa engleza de fotbal Manchester United, si-a dat din nou in petic.

Publicatia britanica „News of the World” a scris ca lusitanul a petrecut o noapte „fierbinte” la Roma, in compania unor prostituate. Imediat dupa meciul din Cupa Angliei cu Aston Villa, disputat pe 5 ianuarie, Cristiano Ronaldo a plecat in capitala Italiei. Dupa ce s-au distrat in clubul Divafutura, fotbalistul portughez si prietenul care il insotea au plecat la hotel alaturi de doua fete.

Potrivit celor de la „News of the World”, prezenta lui Cristiano Ronaldo in localul de striptease din Roma a fost confirmata si de o prostituata romanca. „Atunci cand investigatorii nostri au vizitat clubul Divafutura, au fost condusi la o masa si doua romance imbracate sumar li s-au alaturat imediat”, a scris publicatia britanica. Sursa citata mentioneaza ca una dintre romance, pe nume Nicole, i-a spus ca localul respectiv este frecventat de multe celebritati. „Ronaldo, jucatorul de fotbal, a fost aici acum doua zile, dar nu mi-a placut. Este un pic ingamfat”, a spus Nicole, dupa ce i-a propus investigatorului sa intretina relatii sexuale cu ea in schimbul a 200 de lire sterline.

Personalul de la hotelul din Roma unde s-a cazat jucatorul de la Manchester United a confirmat ca acesta a venit in timpul noptii cu doua prostituate, care au stat in carmera lui aproximativ doua ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

In 2005, Cristiano Ronaldo a fost acuzat de o prostituata ca a violat-o intr-un hotel din Londra, iar in urma cu patru luni, presa engleza a scris ca fotbalistul si doi coechipieri ai sai, Nani si Anderson, au fost implicati intr-o orgie sexuala cu cinci fete. (Luminita Grigore)