Editura Evenimentul si Capital

Rompetrol Partener, o nouă stație în oraşul Filiaşi. Grupul KMG International investeşte în bunăstarea românilor

Autor: | | 0 Comentarii | 415 Vizualizari

Investiția va avea un impact social, atât prin cele 19 locuri de muncă nou create, cât și prin impozitele locale generate de activitatea stației. Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis o nouă stație sub franciza Rompetrol Partener în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj. Stația a fost construită și este operată de fi rma Azalis, care deține și alte 6 unități Rompetrol Partener în regiune.

Alături de partenerii noștri, continuăm împreună să creștem și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de calitate.

Aceasta este a 114 stație deschisă sub brandul Rompetrol Partener, un sistem de franciză care le oferă acestora experiența, cunoștințele și sprijinul companiei în gestionarea și dezvoltarea unui business cu carburanți la standarde internationale” declară Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International și Director General al Rompetrol Downstream.

Cu o investiție estimată la circa 1,2 milioane USD, noua stație din Filiași oferă clienților prin 3 pompe de ultimă generație (dintre care 2 cu debit marit) gamele de carburanți Efix și EfixS - produse de cea mai mare rafinărie din România - Petromidia Năvodari, dar și posibilitatea folosirii serviciul de plată Fill&Go.

Stația este dotată și cu punct de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, spălătorie auto (inclusiv pentru microbuze), zone de magazin și bar, localitatea fiind un important nod rutier al regiunii Oltenia.

Rompetrol Partener, un concept de succes

Conceptul Rompetrol Partener a fost lansat în 2002 și a vizat încă de la început crearea unui program coerent, dar și cultivarea unei relații corecte și benefice pentru ambele părţi - pentru Rompetrol extinderea la nivel național a rețelei de distribuție carburanți, în timp ce pentru partener modernizarea staţiei si creşterea vânzărilor prin asocierea cu un brand puternic.

Pe lângă accesul la o rețea națională de benzinării, intrarea sub umbrela francizei Rompetrol Partener asigură aprovizionarea cu carburanții Efix și EfixS, accesul la portofoliul de clienți Rompetrol, dar și investiția Rompetrol în semnalistica stației și sistemul informatic de gestiune a vânzărilor de carburanți. Mai mult, stațiile operate in franciză primesc suportul Rompetrol în ceea ce privește standardele de operare, instruirea angajaților din stații și accesul la campaniile naționale de marketing. De asemenea Rompetrol oferă partenerilor posibilitatea extinderii afacerii din benzinărie cu servicii conexe: GPL, butelii și alte servicii.

Dezvoltarea și implementarea din 2013 a unui nou concept al stațiilor Rompetrol s-a reflectat și la nivelul unităților gestionate de partenerii companiei. Conform studiilor interne, clienţii apreciază noua imagine a staţiilor, în linie cu trendul ascendent privind consumul mediu lunar, recunoașterea mărcii Efix şi poziţionarea acestuia ca lider în rândul brandurilor de carburanţi, notorietatea spontană privind recunoaşterea marcii Rompetrol ca brand de succes, dar şi o dublare a popularităţii serviciului Fill&Go.

Presa din SUA, reactie FABULOASĂ despre Simona! Ce au scris americanii

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI