Românii care merg în Zanzibar, jigniți de un cunoscut realizator TV. Cum și-a justificat reacția

Românii care merg în Zanzibar, jigniți de un cunoscut realizator TV. Cum și-a justificat reacția Românii care merg în Zanzibar, jigniți de un cunoscut realizator TV. Sursă foto: Unsplash

În ultimii ani, tot mai mulți români și-au îndreptat atenția către Zanzibar. Arhipelagul de insule din apropierea coastei Africii de Est a devenit o destinație exotică populară pentru organizarea vacanțelor, cel puțin în rândul turiștilor din România.

În timpul iernii, tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în Zanzibar, atrași de exotismul și frumusețea acestui arhipelag din apropierea Africii de Est. Cu plajele însorite și petrecerile de neuitat, Zanzibarul a devenit o opțiune tentantă pentru turiștii români.

Atracția vedetelor pentru Zanzibar

Nu doar turiștii obișnuiți sunt captivați de farmecul Zanzibarului, ci și vedetele din România. Frumusețea peisajelor și atmosfera exotică au atras atenția multor personalități publice din țară, care și-au ales acest loc pentru vacanțe de neuitat.

Românii care merg în Zanzibar, jigniți de un cunoscut realizator TV

Cu toate acestea, recent, celebrul prezentator TV Radu Banciu a șocat opinia publică prin declarațiile sale critice la adresa turiștilor români care aleg să viziteze Zanzibarul. Acesta consideră că locul este prea exotic pentru a fi frecventat de un număr atât de mare de turiști, exprimându-și repulsia în mod deschis.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am o aversiune viscerală față de toți cei care vizitează Zanzibarul, care merită mai mult, față de tot acest turism de masă neanunțat de nimic. Îi detestăm visceral pe toți cei care se duc acolo, fiind proști ca noaptea. Zanzibarul nu este totuși o Grecie, să te duci că ajungi ușor și că e ieftin. Zanzibarul este departe de România și e o zonă de un exotism rar. Să ajungă să fie atât de călcat, că își vine să vomiți”, a spus Radu Banciu în emisiunea Footbal All Inclusive, potrivit cancan.ro

Victorie pentru Radu Banciu. A câștigat în instanță

Radu Banciu. Sursa: Arhiva EVZ

Accesibilitatea destinației pentru români

Zanzibarul devine tot mai accesibil pentru români, în special datorită curselor directe de avion către acest destinație. Cu o durată de zbor de aproximativ 9-10 ore și cu excepția taxei de viză pentru o ședere de până la 90 de zile, Zanzibarul devine o opțiune convenabilă pentru turiștii din România.

Unul dintre avantajele călătoriei în Zanzibar este lipsa necesității de a obține viză în prealabil. Cu un pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni, turiștii români pot călători în Zanzibar fără formalități suplimentare, ceea ce face acest loc și mai atrăgător pentru vacanțe călduroase și relaxante.