Evenimentul Zilei > Sport > România Insulele Feroe. Cine a dat marea lovitură după meciul de la Cluj? News alert
România Insulele Feroe. Cine a dat marea lovitură după meciul de la Cluj? News alert

România Insulele Feroe. Cine a dat marea lovitură după meciul de la Cluj? News alert

România Insulele Feroe. Pro TV a dat lovitura. Victoria României cu 4 - 1 a propulsat televiziunea pe primul loc în topul audiențelor.

Golurile au adus audiență. Pro TV a fost lider de audiență cu victoria României contra naționalei din Insulele Feroe (4-1), din preliminariile Euro 2020. 

„Peste două milioane de oameni din toată țara au văzut golurile date de naționala antrenată de Cosmin Contra. Victoria „tricolorilor” a ținut și tinerii în fața televizoarelor, mai exact peste jumătate de milion de telespectatori.

Diferența a fost considerabilă față de următoarele două posturi clasate, Antena 1 și Kanal D.

Pe intervalul meciului, Antena 1 a avut Asia Express și prima parte din emisiunea Xtra Night Show (de la 23:00). Kanal D a difuzat Exatlon și prima parte din emisiunea FanArena (de la 23:00)”, scrie Paginademedia.

România a învins-o pe Insulele Feroe cu 4-1, după golurile lui Ciprian Deac, Claudiu Keșeru (2) și  George Pușcaș. Au fost primele trei puncte ale României în campania Euro 2020. Meciul s-a încheiat cu 5 oameni U21. Următorul test e în iunie, în deplasarea cu Norvegia de la Oslo.