Evenimentul ZileiSportRomânia, devastată de această decizie! Simona Halep spune „Adio”

România, devastată de această decizie! Simona Halep spune „Adio”

România, devastată de această decizie! Simona Halep spune „Adio”
Ion Țiriac a dezvăluit un motivul pentru care Simona Halep, nu vrea să joace în FedCup, ținta majoră a acesteia fiind Olimpiada din 2020.

O medalie la Jocurile Olimpice, care se vor desfășura la Tokyo, în Japonia, este tot ce își dorește acum Simona Halep. ”Simona mi-a zis că nu vrea să vină să joace la Fed Cup, pentru că se concentrează pe Jocurile Olimpice”, a declarat Ion Țiriac la SportEd Talks, fiind citat de GSP.ro.

 

Dacă privim în urmă, cu doar câteva luni, găsim o declarație a Simonei Halep, prin care își pregătește fanii pentru decizia de a se retrage de la FedCup. ”Iubesc Fed Cup, nu aş modifica ceva. Dacă se va schimba ceva, nu voi mai juca. Îmi place formatul actual. Dacă îl modifică, va fi complicat deoarece Fed Cup înseamnă să joci acasă şi în deplasare. Dacă mă întreabă ITF, eu le-aş da sfatul meu. Nu este senzaţie mai puternică decât să joci acasă”, declara Simona Halep, la începutul lunii iunie.

Prin noul format, FedCup se va juca cu 12 echipe, care vor fi împărțite în patru grupe de câte trei, câștigătoarele calificându-se în semifinale. Competiția va avea loc la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie 2020.


Accesează: