Editura Evenimentul si Capital

România este în alertă! Două noi DROGURI în țară: MT-45 și Acriloilfentanil

Autor: | | 1 Comentarii | 487 Vizualizari

La data de 6 noiembrie, în Monitorul Oficial nr. 937, a fost publicată Legea nr. 248/2018, care completează Legea nr. 143/2000, prin care, în tabelul nr. I, după substanţa "4,4 DMAR = para-methyl-4-methylaminorex” se introduc următoarele substanţe: „MT-45 = 1-ciclohexil-4-(1,2-difeniletil) piperazină, şi Acriloilfentanil = N-(1-fenetilpiperidin-4-il)-N-fenilacrilamidă”.

Această acțiune, vine în urma sesizării Guvernului României făcute în luna februarie a acestui an de către Agenția Națională Antidrog, prin care se propunea un proiect de lege privind completarea tabelelor anexă a legii menționate.

Acest proces, marchează finalul unui demers pe care Agenția Naţională Antidrog îl derulează în mod constant, de optimizare a politicilor publice în domeniu, pentru o abordare pertinentă a traficului și consumului ilicit de droguri în România.

Agenţia Naţională Antidrog, în calitatea sa de coordonator naţional în domeniul drogurilor, a întreprins măsurile necesare pentru eficientizarea activităţilor de prevenire, control și combatere (care includ interzicerea sau instituirea unor măsuri speciale privind orice operațiuni legate de droguri) a acestor fenomene, în vederea protejării sănătății populației de acțiunile nocive ale substanțelor psihoactive, prin actualizarea constantă a substanțelor înscrise în tabelele-anexă la Legea nr.143/2000.

Fiul lui Dancila a dat BAC-ul la Grup Scolar Videle! Ce nota a putut sa ia...

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI