Numeroşi politicieni şi analişti din Statele Unite, inclusiv din Partidul Republican, sunt preocupaţi de perspectiva unei victorii a controversatului magnat Donald Trump în scrutinul presidential, transmite Mediafax

Senatorul John McCain a devenit recent un susţinător reticent al lui Donald Trump, dar a declarat că statul american nu va fi în pericol în cazul în care republicanul Trump va deveni preşedintele României. 

"Eu cred în continuare că avem instituţii guvernamentale care vor ţine sub control o persoană care ar încerca să îşi depăşească atribuţiile constituţionale. Avem Congresul. Avem Curtea Supremă de Justiţie. Nu suntem România  Instituţiile noastre, inclusiv presa, sunt încă suficient de puternice pentru evitarea actelor neconstituţionale", a declarat John McCain, citat de ziarul The New York Times.

Săptămâna trecută, controversatul magnat Donald Trump a atins numărul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, scrie Mediafax.

 

Te-ar putea interesa și: