Evenimentul Zilei > International > Românca riscă ani grei de închisoare după moartea bătrânului pe care-l îngrijea
Românca riscă ani grei de închisoare după moartea bătrânului pe care-l îngrijea

Românca riscă ani grei de închisoare după moartea bătrânului pe care-l îngrijea

Un fost grefier concediat în urma unei condamnări pentru uz de droguri sfârșește urât de tot alături de românca ce avea grijă de tatăl său.

Este vorba despre Onofrio Miccichè, în vârstă de 55 de ani, care riscă închisoarea împreună cu partenera sa, Domnica Timofte, în urma plângerii poliției care a fost chemată de vecini  la auzul strigătelor bătrânului sechestrat în casă.

O româncă care avea grijă de un bătrân riscă să ajungă la închisoare, după ce l-a încuiat în casă. Bătrânul  ar fi încercat să părăsească casa dar găsind ușa de la intrare închuiată, a intrat în panică şi a început să ţipe de la balcon. Vecinii l-au azit cerând ajutor şi imediat au chemat poliția. Dar totul a fost prea târziu…bătrânul murise.

Românca şi italianul riscă acum să ajungă la închisoare după ce au încuiat în casă pe tatăl său de 82 de ani în timp ce ei au ieșit în oraș. Victima era tatăl bărbatului italian, iar incidentul datează din martie 2017, atunci când Domnica Timofte, 61 de ani și Onofrio Miccichè (54 de ani) au fost denunțați de carabinieri pentru sechestrare de persoane.

Procuratura din Agrigento a finalizat ancheta urmând ca în perioada următoare sa fie trimiși în judecată pentru faptele lor, notează agrigentonotizie

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: