Evenimentul Zilei > International > A ȘOCAT Italia! Un român și-a VÂNDUT nevasta în parcări pentru a avea bani de benzină
A ȘOCAT Italia! Un român și-a VÂNDUT nevasta în parcări pentru a avea bani de benzină

A ȘOCAT Italia! Un român și-a VÂNDUT nevasta în parcări pentru a avea bani de benzină

Un român a cerut nevestei sale, în vârstă de 23 de ani, pe autostrada A4, să-și vândă trupul prin parcări, TIR-iştilor, pentru a face rost de bani de benzină.

Bărbatul și-a forțat nevasta să-și vândă trupul TIR-iştilor, în timp ce fiul celor doi o aștepta în mașină. După mai multe abuzuri, femeia le-a cerut disperată ajutorul angajaților unui restaurant care au chemat poliția. 

La fața locului, poliția italiană i-a găsit pe cei doi soți certându-se în limba română, sub privirile îngrozite ale băiatului lor, conform observator.tv

Într-o engleză stricată, tânăra femeie le-a spus că trece soțul său o trece printr-un adevărat calvar. Aceasta a mai spus că locuiește cu soțul şi fiul lor în Anglia şi că sunt în drum spre România.

Cu lacrimi în ochi, tânăra de 23 de ani le-a spus polițiștilor că soțul a obligat-o să se prostitueze ca să cumpere benzină pentru pentru călătorie.

Demersul femeii s-a concretizat într-o plângere penală. Soțul fiind cercetat de autoritățile italiene în stare de libertate.

În prezent, românca și fiul ei au fost cazați într-un centru special, unde sunt în siguranță.