Evenimentul Zilei > Actualitate > Rolls Royce Phantom 2018, vedeta de un milion de euro a Salonului Internaţional Auto Bucureşti
Rolls Royce Phantom 2018, vedeta de un milion de euro a Salonului Internaţional Auto Bucureşti

Rolls Royce Phantom 2018, vedeta de un milion de euro a Salonului Internaţional Auto Bucureşti

Considerat, fără excepţie, atât de amatorii de limuzine de lux cât şi de exegeţi ai fenomenului auto, ca fiind vedeta incontestabilă e actualei ediţii a SIAB, ultimul model al cunoscutei mărci auto Rolls Royce, Phantom 2018, a atras toate privirile vizitatorilor încă din prima zi a târgului auto.

Cu un preţ de pornire de 375.000 de euro pentru varianta standard a limuzinei, Phantom-ul 2018 poate ajunge, în funcţie de preferinţele clienţilor în materie de personalizare, la peste un million de euro.

Prevăzut cu o tehnologie de ultimă generaţie, Rollsul, care a avut prezentarea în premieră mondială la sfârşitul anului 2017 în Germania, este construit în întregime pe o caroserie cu structură de aluminiu după un concept „The architecture luxury”. „Este prevăzut cu faruri tip laser – cel mai fiabil şi mai performant sistem de iluminare.

Opţiunile de personalizare a limuzinei sunt, practic, nelimitate. Clienţii pot opta, de pildă, pentru una din cele 44.000 de nuanţe pe care le au la dispoziţie sau îşi pot crea propria lor culoare apelând, pentru decorare, la cristale de diamante sau pulbere de aur”, a declarat, pentru EVZ, Cristian Păsărică (37 de ani), reprezentantul Automobile Bavaria România.

Prevăzut cu un motor puternic, în 6 cilindri, cu un cuplu de 900 Nm, Rolls Royce Phantom 2018 atinge 100 km/oră în doar 5 secunde. Cât despre interior, limuzina te lasă cu gura căscată: „Plafonul are un design special, fiind decorat cu peste 1.400 de stele care îţi creează impresia că te afli sub cerul liber”, a mai adăugat Cristian Păsărică. SIAB şi-a deschis porţile, în incinta Romexpo, pe data de 24 martie şi va putea fi vizitat până pe 1 aprilie 2018.