Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume
Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume

Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume

Obsesia recentă pentru producţiile cu vampiri a dus la propulsarea protagonistului seriei "Twilight", Robert Pattinson, în fruntea clasamentului celor mai sexy bărbaţi din lume.

Astfel, alţi "feţi-frumoşi" ai Hollywoodului, nelipsiţi de pe poziţiile fruntaşe, precum Johnny Depp, David Beckham ori Brad Pitt, s-au văzut detronaţi top cinci de staruri din "Twilight" sau din seria TV "The Vampire Diaries".

Potrivit  Glamour.com poll, Pattison, în vârstă de 24 de ani, care interpretează rolul lui Edward Cullen, este considerat cel mai atrăgător bărbat din lume. El este urmat de colegul de platou Taylor Lautner şi de starul din "The Vampire Diaries", Ian Somerhalder. Locurile patru şi cinci le revin altor doi protagonişti ai seriei "Twilight", Xavier Samuel şi Kellan Lutz.
Decăderea consacraţilor

În aceste condiţii, Johnny Depp s-a văzut detronat de pe poziţia secundă pe locul şase, în timp ce David Beckham a ajuns de pe poziţia a patra pe locul 21, iar Brad Pitt de pe cinci pe 33. Recordman în ceea ce priveşte titlurile de "cel mai frumos bărbat", actorul George Clooney a coborât vertiginos de pe locul şapte pe 35.

Jude Law, anul trecut pe poziţia 26, Leonardo DiCaprio, pe 38 anul trecut, şi Keanu Reeves, ocupantul locului în clasamentul din 2009, au fost scoşi din topul de anul acesta.

Pentru realizarea topului celor mai sexy bărbaţi din lume au votat online peste 50.000 de persoane.

"Femeile sunt atrase de vampiri datorită elementului pericol pe care îl implică astfel de personaje. Ei sunt ultima modă în materie de bărbaţi răi, iar femeile vor să îmblânzească fiara din ei", explică Charlotte Duck, editor al Glamour.com.