Evenimentul Zilei > Sport > Relaxare înaintea turneelor de tenis. Simona Halep serbează un an de la victoria de la Wimbledon
Relaxare înaintea turneelor de tenis. Simona Halep serbează un an de la victoria de la Wimbledon

Relaxare înaintea turneelor de tenis. Simona Halep serbează un an de la victoria de la Wimbledon

Înaintea începerii turneelor de tenis,  Simona Halep plecat într-o mică excursie la Poiana Brașov.

Cea mai iubită și în vogă jucătoare de tenis din România, Simona Halep a plecat la Poiana Brașov, împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. Cuplul a fost însoțit și de prietenii lor foarte buni, Cosmin Hodor și Irina Antonie. Poza de grup a fost postată pe Instagram chiar de Simona Halep. Excursia, se pare că a avut și un motiv foarte bun, și anume, sărbătorirea unui an de la marea performanță sportivă a Simonei Halep, adică, Victoria de la Wimbledon.

„Poate nu e Wimbledon, dar este foarte verde”, a scris Simona, alături de pozele superbe de la munte. Campioana de la Wimbledon se gândește cu nostalgie la performanța reușită în urmă cu un an, în templul tenisului din Marea Britanie.

La finalul săptămânii viitoare, Simona Halep va fi prezentă la Cluj, unde va juca un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău, Marius Copil și de învingătoarea turneului amical de la Winners Club.

Reamintim că un alt mare turneu a avut loc recent în Serbia, Este vorba despre Adria Tour organizat de Novak Djokovici, numărul 1 mondial în clasamentul ATP,

Acolo, din păcate, a fost un eșec din punct de vedere al stării de sănătate a sportivilor, dar și a rudelor lor.

La evenimentul iniţiat de sârb în Balcani au participat mai mulţi sportivi, iar cazurile de COVID-19 au început să apară în rândul acestora.

Pe rând, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar, potrivit cancan.ro