Nora și fiul regizorului Octavian Fulger, stins din viață în urmă cu două zile, susțin că infirmierii Spitalului Floreasca l-ar fi scăpat din targă pe acesta, când l-au scos din ambulanță, fracturându-i câteva coaste. Cei doi spun că Octavian Fulger a ajuns acasă cu coastele rupte, într-o stare mult mai gravă decât cea de la internare. Fiul regizorului a depus o plângere penală, iar în urma acuzațiilor apărute în presă, conducerea spitalului a declanșat o anchetă administrativă.

Într-o postare, nora regizorului vorbește de Spitalul de Urgență Floreasca ca de un „laborator al morții”:

„Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță.

Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.

Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

-secția UPU ținută intenționat goală

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă.

Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstiență.

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a scris pe Facebook nora regizorului.

Fiul lui Octavian Fulger a povestit că tatăl său era o persoană activă, care nu suferea de nicio boală, chiar dacă era în vârstă.

„Când l-au adus de la spital, eram acasă eu și cu mama, l-au trântit pe fotoliu și ne-a spus «m-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine». Acestea au fost ultimele vorbe”, a mai spus acesta.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a declarat pentru Libertatea că se va declanșa o anchetă internă.

„Aflând din mass-media de această situație, la nivelul spitalului se declanșează o anchetă administrativă pentru a vedea și noi ce s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Sursa: Libertatea