Relația dintre William și Prințul Harry va fi dezvăluită într-o nouă carte care explorează modul în care conexiunile lor s-au schimbat de-a lungul anilor.

Noua carte intitulată „Bătălia fraților: William și Harry – Prietenia și Duşmănia”, aparţine autorului Robert Lacey.

Acesta a spus că „va aborda relația unică și complexă din centrul necazurilor recente ale Familiei Regale” în cartea ce urmează să fie lansată în luna octombrie.

Conform informațiilor din presa britanică, volumul va pune relația celor doi frați regali într-un context istoric.

Se presupune că se va analiza modul în care dinamica dintre „moștenitorul” și „rezerva”s-a derulat de-a lungul istoriei.

Conform revistei People, în sinopsisul cărții se spune: „Mult discutaţi, dar puțin înțeleși, băieții Dianei au trăit sub un control constant de la naștere.

Crescuţi pentru a fi cei mai apropiați dintre frați, în ultimele 18 luni au arătat o descompunere devastatoare a legăturii lor odată indestructibile.”

„Cu o cunoaștere de neegalat a vieții de la curte și cu acces la surse impecabile, Robert Lacey investighează realitatea nespusă a relației fraților, explicând ce s-a întâmplat când doi fii au fost crescuți pentru viitoruri mult diferite și arătând cum semințele pagubelor au fost semănate de părinții lor când «căsătoria s-a destrămat»”, arată jurnaliştii de la Daily Express.

Noua carte va discuta, de asemenea, modul în care relația fraților a fost afectată de soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle.

De asemenea, promite să dezvăluie de ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din Familia Regală la începutul acestui an și să se mute în LA împreună cu fiul lor Archie.

Lacey a spus că a fost „uimit” de unele dintre dezvăluirile pe care le-a descoperit în timp ce lucra la proiect.

El a spus: „Am fost uimit și uneori am fost mișcat până la lacrimi de detaliile și ideile proaspete pe care le-am descoperit în cercetarea acestei povești a conflictului familial.

A fost atât de entuziasmant, dar și de dureros să urmărim această dramă prin amintirile martorilor apropiați și ale câtorva dintre cei mai implicați intim.”

Lacey este un consultant istoric al serialului Netflix, The Crown, dar şi autorul Majestății, un studiu din 1977 despre Regina Elisabeta a II-a.

Domnul Lacey a explicat că noua sa carte va oferi cititorilor o privire în interiorul monarhiei britanice.

El a spus: „Acești doi frați – cândva inseparabili și acum separați de mult mai mult decât simpla distanță – au acționat în contradicții care se întorc în copilăria lor și chiar înainte: în căsătoria nefericită a părinților lor.

În fiecare generație recentă a familiei regale, am văzut conflicte între moștenitori și rezerve, dar nimic atât de profund ca acesta.”

Se pare că separarea între frați a apărut când Prințul William l-a avertizat pe Prințul Harry să nu se miște prea repede în relația cu Meghan Markle.

Anul trecut, Prințul Harry a explicat relația cu fratele său în timpul unui documentar ITV intitulat Harry & Meghan: An African Journey.

El a spus: „În mod inevitabil, se întâmplă lucruri. Dar suntem frați, vom fi întotdeauna frați. Cu siguranță, în acest moment suntem pe căi diferite.”

sursa: express.co.uk