Regina gărzilor de corp, ucisă de hoţii de maşini

Regina gărzilor de corp, ucisă de hoţii de maşini

Ana Loginova, cea mai cunoscută femeie bodyguard a Rusiei, a murit duminică seară, încercând să oprească un hoţ să fugă cu maşina ei, un Porsche Cayene argintiu.

Fostul model de 29 de ani a ajuns cunoscut mai ales după ce a devenit bodyguardul personal al mai multor vedete, între care şi un faimos campion de box. În ultimii ani, ea a condus o agenţie de pază numai cu angajaţi femei, unele antrenate chiar de foşti membri KGB, pentru a-i proteja discret pe miliardarii ruşi sau pe soţiile şi pe amantele acestora.

Duminică seara, Loginova a oprit maşina pe o stradă din Moscova, de unde urma să-şi cumpere o pisicuţă. În acel moment, o altă maşină a parcat în apropiere. Un tânăr a coborât şi s-a îndreptat grăbit înspre maşina Anei, a forţat uşa acesteia şi a împins-o pe femeie afară. Longinova s-a agăţat imediat de portiera maşinii, hoţul a accelerat şi ea a fost târâtă câţiva metri, înainte de a cădea pe asfalt. La scurt timp, şi-a pierdut viaţa din cauza gravelor răni craniene produse în urma căzăturii, relatează „Pravda“. Într-un interviu din decembrie 2007, ea spunea că au mai existat tentative de a i se fura maşina.

Loginova urmase cursuri de arte marţiale şi de mânuirea sabiei. Susţinea însă că o femeie trebuie să rămână femeie indiferent de meseria pe care o practică, aşa încât a pozat pe jumătate dezbrăcată într-o revistă pentru bărbaţi, etalându-şi astfel şi calităţile feminine.

Ne puteți urmări și pe Google News