Evenimentul Zilei > Actualitate > Regina gărzilor de corp, ucisă de hoţii de maşini
Regina gărzilor de corp, ucisă de hoţii de maşini

Regina gărzilor de corp, ucisă de hoţii de maşini

Ana Loginova, cea mai cunoscută femeie bodyguard a Rusiei, a murit duminică seară, încercând să oprească un hoţ să fugă cu maşina ei, un Porsche Cayene argintiu.

Fostul model de 29 de ani a ajuns cunoscut mai ales după ce a devenit bodyguardul personal al mai multor vedete, între care şi un faimos campion de box. În ultimii ani, ea a condus o agenţie de pază numai cu angajaţi femei, unele antrenate chiar de foşti membri KGB, pentru a-i proteja discret pe miliardarii ruşi sau pe soţiile şi pe amantele acestora.

Duminică seara, Loginova a oprit maşina pe o stradă din Moscova, de unde urma să-şi cumpere o pisicuţă. În acel moment, o altă maşină a parcat în apropiere. Un tânăr a coborât şi s-a îndreptat grăbit înspre maşina Anei, a forţat uşa acesteia şi a împins-o pe femeie afară. Longinova s-a agăţat imediat de portiera maşinii, hoţul a accelerat şi ea a fost târâtă câţiva metri, înainte de a cădea pe asfalt. La scurt timp, şi-a pierdut viaţa din cauza gravelor răni craniene produse în urma căzăturii, relatează „Pravda“. Într-un interviu din decembrie 2007, ea spunea că au mai existat tentative de a i se fura maşina.

Loginova urmase cursuri de arte marţiale şi de mânuirea sabiei. Susţinea însă că o femeie trebuie să rămână femeie indiferent de meseria pe care o practică, aşa încât a pozat pe jumătate dezbrăcată într-o revistă pentru bărbaţi, etalându-şi astfel şi calităţile feminine.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: