Regina Elisabeta, în vârstă de 93 de ani, a dat directiva imediat după decizia-şoc a cuplului de a se retrage din viața regală. În urma unei zile încărcate cu întâlniri și apeluri telefonice, regina le-a cerut ieri ajutoarelor sale „să transforme criza într-o oportunitate”, cerând o „soluție viabilă” pentru Harry și Meghan.

Durerea este mare dacă Regina Elisabeta a II-a dat acest ordin

Harry, în vârstă de 35 de ani, va rămâne în Marea Britanie până când se va finaliza un plan, a raportat The Sun, subliniind că, odată plecat, nu se ştie când se va reîntoarce la Palatul Buckingham.

Harry nu s-a întâlnit încă cu bunica sa, fratele mai mare prințul William și tatăl Prințul Charles, potrivit presei britanice. Între timp, Markle a “fugit” în Canada – unde a lăsat copilul cu o bonă. Se pare că ducii de Sussex doresc să aranjeze lucrurile cât mai repede pentru a duce acea viaţă liniştită departe de problemele casei regale, departe de tabloidele britanice care au contribuit la această decizie şocantă.

Să nu uităm că Harry a avertizat că nu doreşte ca soţia sa să păţească ceea ce a păţit mama sa. Avertismentul l-a dat anul trecut după ce s-au întors din Africa de Sud.