Evenimentul Zilei > Sport > Reghecampf a câştigat în faţa lui Piţurcă, în Cupa Prinţului. „Am fost în avion cu el, dar nu am vorbit”
Reghecampf a câştigat în faţa lui Piţurcă, în Cupa Prinţului.  „Am fost în avion cu el, dar nu am vorbit”

Reghecampf a câştigat în faţa lui Piţurcă, în Cupa Prinţului. „Am fost în avion cu el, dar nu am vorbit”

Al Hilal, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a câştigat, ieri, în deplasare, cu scorul de 3-2, gruparea condusă de Victor Piţurcă, Al Ittihad

După remiza albă din campionatul Arabiei Saudite înregistrată la începutul lunii decembrie, Reghecampf a reuşit de această dată iasă învingător în faţa "duşmanului" său, Victor Piţurcă, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Prinţului.

 „A fost un meci important pentru noi, era important să câştigăm. E bine că am terminat anul cu o victorie, Ăsta e cel mai important lucru. Pentru mine era important să câştigăm meciul, restul nu mă interesează", a declarat Reghecampf pe aeroport, la sosire.

Reghecampf şi Piţurcă s-au întors în România cu acelaşi avion, însă cei doi antrenori români, care se află în conflict de mai mult timp, nu au discutat deloc.

„Nu am vorbit cu Piţurcă, chiar dacă am venit în acelaşi avion. Nu mai am ce să vorbesc cu un asemenea om", a precizat Reghe.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: