Reghe se teme de Ekranas: "Ne antrenăm pentru loviturile de departajare!"

Reghe se teme de Ekranas: "Ne antrenăm pentru loviturile de departajare!"

Deşi Steaua este ca şi calificată în grupele Ligii Europa, după ce a învins-o în deplasare, în manşa-tur, pe Ekranas, cu scorul de 2-0, tehnicianul "roş-albaştrilor" susţine că se teme în continuare de lituanieni.

Steaua va susţine mâine seară (ora 20.30, în direct la Pro TV) meciul-retur din play-off-ul Ligii Europa cu lituanienii de la Ekranas. În tur, steliştii au câştigat în deplasare cu scorul de 2-0. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf anunţă că steliştii sunt pregătiţi şi de loviturile de departajare, deşi toată lumea consideră că a noua calificare consecutivă a "roş-albaştrilor" în grupele unei competiţii continentale este o simplă formalitate.

"Se poate întâmpla ca mâine să ajungem la 11 metri, aşa că vom antrena şi acest lucru", a spus astăzi Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă. Tehnicianul "roş-albaştrilor" a anunţat că va odihni totuşi câţiva titulari.

"Pentru meciul de mâine avem şi alţi jucători care pot face faţă. Sunt siguri că fotbaliştii care vor intra mâine vor realiza o performanţă formidabilă. Chiricheş are ceva probleme după meciul de la Vaslui. Bourceanu va fi odihnit, pentru că a jucat foarte mult în ultimul timp. E un meci foarte important pentru noi, miza e calificarea în grupe. E o mare performanţă să te califici an de an în grupe. Mâine seară va apăra Tătăruşanu", a adăugat Reghe.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Victoria Vasluiului a fost mincinoasă" Tehnicianul Stelei n-a uitat eşecul suferit de "roş-albaştri" luni, la Vaslui. "Victoria Vasluiului a fost una mincinoasă. Decât o asemenea victorie mai bine o înfrângere din care să înveţi", a spus Reghecampf.

Antrenorul în vârstă de 36 de ani a vorbit şi despre cum recepţionează elevii lui criticile patronului Gigi Becali: "Nu este o problemă pentru jucători atunci când patronul iese şi îi critică la TV".