Regele cerealelor ucis de românul angajat ca grădinar

Regele cerealelor ucis de românul angajat ca grădinar

Suspecţii în cazul crimei lui Franco Ambrosio (77 de ani) şi a soţiei sale, Giovanna Sacco de 72 de ani, au fost reţinuţi în numai 24 de ore. Dintre cei trei români arestaţi, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, era grădinar la vila în care cuplul italian a fost găsit într-o baltă de sânge.

Poliţia a reacţionat imediat, întrucât românul, Marius Vasile Acsiniei, a folosit telefonul lui Ambrosio pentru a-şi suna familia şi pentru a mărturisi fapta comisă. "Am făcut o prostie. Am omorât două persoane". Mama românului l-a îndemnat să revină de urgenţă în ţară, în speranţa că va scăpa de autorităţile italiene.

După efectuarea apelului, anchetatorii au putut urmări semnalul, prin satelit, şi au descoperit locaţia în care acesta se ascundea. Ulterior, în timpul interogatoriului românul a indicat şi numele celorlaţi doi complici, Valentin Dumitriu (22 de ani) şi Călin Petrică (24 de ani). Aceştia se aflau în Italia de aproape opt ani.

Unul dintre anchetatori a relatat în presa italiană că în momentul în care au auzit înregistrarea în care mama primului român arestat îl sfătuia să revină în ţară, s-a temut că nu îi va mai putea prinde.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce i-au omorât, românii au furat bunuri în valoare de 50.000 de euro, cărţi de credit şi telefoanele mobile. Se pare că cei trei au fost suprinşi de proprietarii vilei, aflată parţial în renovare, în timpul nopţii. La locul faptei au fost găsit atât probe biologice, cât şi materiale, ce aparţin suspecţilor şi vor fi folosite în proces.

CITIŢI ŞI: Regele cerealelor din Italia, ucis de trei români