Rednic are "monstru"

Rednic are "monstru"

Antrenorul dinamovistilor a primit ieri un Audi Q7 de 99.000 de euro.

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a devenit ieri posesorul unei luxoase masini Audi Q7. "Monstrul" german i-a fost oferit antrenorului in baza parteneriatului dintre echipa de fotbal din Soseaua Stefan cel Mare si Porsche Romania.

Anul trecut, Cristi Borcea, directorul executiv dinamovist, primise cadou de la aceeasi firma un Audi A8 de 125.000 de euro. Rednic va renunta astfel la vechiul sau BMW pentru a conduce o "bijuterie" de 99.000 de euro. Daca si-ar fi achizitionat prin propriile forte acest SUV (Sport Utility Vehicle), "Puriul" ar fi ramas doar cu 9.000 de euro din salariul primit pe un an de la Dinamo!

Rednic a fost impresionat de calitatile masinii, desi, initial, a avut un regret. Nerabdator sa afle informatii, antrenorul a intrebat o angajata cati cai-putere are modelul primit (4.2 litri FSI quattro tiptronic). "Are 233 de cai-putere", a fost raspunsul primit.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Aoleu! Atat de putin? Nu putem sa o aranjam un pic?", a strambat din nas "Puriul". Un alt angajat a risipit insa ceata: "Ne cerem scuze! A fost o greseala. Masina are 350 de cai-putere". Anuntul i-a readus antrenorului sangele in obraji: "Asa mai merge! Imi ajung 350 de cai-putere".

"Mai departe de masina!" Dupa ce s-a familiarizat cu masina, Rednic a fost de acord sa discute cu jurnalistii, dar doar dupa regulile sale: "Sunt gata pentru interviu, dar haideti mai departe de masina, sa nu o zgariem!". Antrenorul "cainilor rosii" a declarat: "Mi-am dorit mult o masina puternica. Primul drum il voi face la Saftica.

E mare, dar nu va fi greu de condus. Nici de parcat. Cel mai greu de condus este o echipa de fotbal". Cu SUV-ul sau, Rednic vrea sa goneasca spre titlu si sa calce "Vulturul" din Lisabona, in "16"-imile Cupei UEFA.

Dinamo conduce in Liga I, fiind urmata de Steaua (la 13 puncte) si Rapid (la 16 puncte). Cu toate acestea, Rednic are pe masina sa o suta de cai-putere in minus fata de SUV-ul Porsche Cayenne Turbo al tehnicianului rapidist Razvan Lucescu.

In schimb, "Puriul" e mai tare decat stelistul Cosmin Olaroiu, care obisnuieste sa mearga cu cei 300 CP ai Fordului Expedition. In noua sa masina, care este la moda in lumea manelistilor, Rednic ar putea indesa, cu putin efort, toti titularii "cainilor rosii".  

ANIVERSARE Tort cu "caini" pentru Lobont Portarul Bogdan Lobont (foto) a implinit ieri 29 de ani. Desi se afla doar de doua zile in "haita", coechipierii de la Dinamo au pus mana de la mana si i-au cumparat lui Lobont un tort cu frisca avand insemnele clubului din Soseaua Stefan cel Mare. "Ma simt tanar. Parca as avea 18 ani. Sper sa fiu sanatos si sa realizam impreuna cat mai multe performante", a declarat portarul dinamovist.

Totusi, aniversarea zilei de nastere i-a fost stricata de Fiorentina. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului italian, a declarat si ieri ca transferul lui Bogdan nu este finalizat.

AMENDa. Antrenorul Mircea Rednic a anuntat ca mijlocasul Ze Kalanga va fi amendat pentru ca a intarziat opt zile de la pregatire. "Le-a dat posibilitatea unora sa ma atace pe mine, pentru ca e un jucator adus de mine la club. I-am spus ca are de dat 1.000 de dolari pentru fiecare zi de intarziere. Daca se comporta bine in continuare, exista sansa sa-si recupereze banii, asa cum s-a intamplat si cu altii", a comentat "Puriul".

VITEZa. Rednic a remarcat ieri, la sediul Porsche, o masina Audi A3. "Asta e mica si iute. I-ar prinde bine lui Radu Stefan. E un fundas cam lent. Cred ca are nevoie de masina asta pentru a prinde niste viteza", a comentat tehnicianul dinamovist. In prezent, Radu Stefan conduce un Volkswagen Golf.

DATE TEHNICE

Audi Q7, drumuri dese la pompa > Model:                              Audi Q7 4.2 l FSI

> Putere:                                             350 CP

> Viteza maxima:                           244 km/h

> Acceleratie 0-100km/h:                7,4 sec

> Lungime:                                   5.086 mm

> Latime:                                       1.983 mm

> Inaltime:                                     1.737 mm

> Consum urban:                    19,5 l/100 km

> Consum extraurban:         10,2 l/100 km

> Consum mixt:                     13,6 l/100 km

> Pret:                                         99.000 euro