Evenimentul Zilei > Actualitate > Recordul de case a fost doborât. România are un nou „jupân”. Noul secretar de stat de la Justiție are 12
Recordul de case a fost doborât. România are un nou „jupân”. Noul secretar de stat de la Justiție are 12

Recordul de case a fost doborât. România are un nou „jupân”. Noul secretar de stat de la Justiție are 12

Declarația de avere a noului secretar de stat de la Ministerul Justiției arată că Diana Morar are o avere impresionantă.

Deși liberalii au declarat public că nu vor politiza aparatul de stat, tocmai asta fac. Premierul Ludovic Orban a semnat ordinul de numire în funcția de secretar de stat la Ministerului Justiției a Dianei Morar (foto), nimeni alta decât președintele organizației de femei din cadrul PNL Bistrița Năsăud.

Diana Morar este de profesie avocat iar din 2016 este consilier local din partea PNL, în cadrul Consiliului Local Bistrița.

Din declarația de avere a Dianei Morar aflăm că aceasta este, poate, printre cei mai bogați demnitari din Guvernul Orban. Astfel, Diana Morar deține 16 terenuri, în județe precum Constanța, Timiș, Bihor, Satu Mare, Bistrița. În plus, noul secretra de stat de la Justiție mai deține 12 case, în posesia cărora a intrat în posesie și proprietate între anii 2012 și 2017, cinci apartamente, situate în Baia Mare, Oradea, Năvodari și Bistrița, dar și două spații comerciale.

La capitolul venituri, Diana Morar a declarat că are un venit anual din activități de avocatură de 176.925 lei, chirii de 45.277 lei și o indemnizație de creștere a copilui de 77.930 lei.