Evenimentul ZileiEVZ SpecialRebeliune în UE. Italienii, spaniolii și francezii formează alianța “Exit”

Rebeliune în UE. Italienii, spaniolii și francezii formează alianța “Exit”

Rebeliune în UE. Italienii, spaniolii și francezii formează alianța “Exit”
S-a născut o nouă amenințare la adresa Uniunii Europene. Politicieni din Franța, Spania și Italia negociază un manifest comun pentru ieșirea țărilor lor din Uniunea Europeană.

Rebeliune în UE. Într-un interviu acordat presei engleze, fondatorul generației Frexit, Charles-Henri Gallois, a dezvăluit că se află în discuții cu forțele politice din Spania și Italia  pentru a lansa un program comun împotriva blocului de la Bruxelles. Charles-Henri Gallois susține că Uniunea Europeană este „o instituție total inutilă”

Rebeliune în UE

Politicianul francez a declarat că a luat legătura cu fondatorul Italexit, Gianluigi Paragone, și cu liderul Somos España, Luis Carlos Nogues, pentru a lansa o „platformă de eurexit”. Cele trei formațiuni politice vor să-și unească forțele pentru ca țările lor să părăsească UE.

„Sunt pentru Frexit, dar acesta nu este doar un proiect Frexit.


Marea Britanie, șantajată de SUA. Istoria secretă a “relației speciale”


„Condițiile pentru aderarea la UE s-au schimbat foarte mult de la Tratatul de la Maastricht. Ar fi fost  normal, cel puțin pentru un democrat, ca în aceste noi condiții oamenii să fie întrebați dacă vor să rămână sau nu în Uniunea Europeana.

Avem această mare platformă, acest mare proiect despre un referendum privind Frexit, la fel cum britanicii au avut un referendum asupra Brexitului.”

Rebeliune în UE. Alianța Exit prinde contur

Întrebat dacă intenționează să facă echipă cu alți parteneri europeni după ce a dezvăluit că se află  în legătură cu senatorul italian Gianluigi Paragone, spune Gallois. „Am scris un manifesr împreună cu un partid politic spaniol (Somos España. De asemenea, discutăm cu alte partide europene de pe continent.

„Lucrăm la o platformă eurexit pentru a ne face cunoscuți în celelalte țări. Nu urâm alte țări europene.

Dimpotrivă, iubim Europa, dar urâm UE. Deci, lucrăm împreună pentru a ajuta aceste țări să iasă din UE.


Racheta răzbunării. Strategia secretă a Chinei de a descuraja atacul SUA


„Cred că ieșirea din Uniune este în interesul fiecărei țări, așa că vom continua să lucrăm cu prietenii noștri italieni și cu ceilalți”.

Contactat de jurnaliștii de la ziarul britanic Express, liderul Italexit, Gianluigi  Paragone, a confirmat că are intenția de a se alătura proiectului. „Pot confirma, dar suntem într-adevăr la începutul unei călătorii lungi.

Și liderul Somos Espana, Luis Carlos Nogues, a confirmat intenția de a forma o alianță.

„Încercăm să construim o mișcare de eurexit. Noi am promovat în Spania manifestul eurexit”. Mai mult, spaniolul a asdăugat că este în contact cu grupări din  Olanda și Irlanda.

Cât îl privește pe Gallois el spune că francezii ar vota pentru părăsirea UE dacă s-ar organiza un referendum.

China se teme de „răscoală”! 97 de milioane de suspecți


Accesează: