"Românii au talent" cu un format de succes

"Românii au talent" cu un format de succes

Pro TV pariază pe "Românii au talent", fratele mai mic al bine-cunoscutului brand "Got Talent".

Pro TV dă startul preselecţiilor, ce vor dura câteva luni, pentru "Românii au talent", show ce va intra în grila televiziunii din Pache Protopopescu. Cei care doresc să-şi găsească astfel succesul se pot înscrie pe site-ul "romaniiautalent.ro". Pe acelaşi site vor fi postate ştiri de interes, filmuleţe cu cele mai extravagante însuşiri, dar şi quizzuri de "măsurare" a talentului.

Se poate înscrie oricine

Organizatorii atrag atenţia că nu contează meseria din viaţa de zi cu zi, vârsta, sexul sau domeniul în care excelează cei interesaţi, oricine fiind bine-venit în concurs.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pot participa cei care cântă, dansează, tricotează sau fac jonglerii, singura condiţie fiind să exceleze în domeniu. Nu există restricţii nici în ceea ce priveşte numărul membrilor trupei, iar la preselecţii participanţii pot veni cu familia sau prietenii.

Înscrierile se pot face pe site-ul emisiunii sau în oraşele unde vor avea loc preselecţii: Timi şoa ra, Cluj, Piatra-Neamţ, Con s tanţa şi Bu cureşti.

Licenţă FremantleMedia "Românii au talent" aparţine bine-cunoscutului brand "Got Talent", cumpărat de Pro TV de la FremantleMedia.

Difuzată iniţial în Statele Unite, cu real succes, emisiunea a fost preluată rapid de televiziuni din peste 30 de ţări - Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franţa, SUA, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Israel, Spania, Germania, Finlanda - şi a înregistrat recorduri de audienţă.

Harta talentelor

În luna iunie, Pro TV a realizat un sondaj pe site-ul protv.ro pentru a vedea ce regiune este mai bogată în talente şi a întocmit o "hartă". Cei care nu-şi identificaseră încă abilităţile au putut face "testul talentului". Până la sfârşitul lunii, mii de persoane îşi trecuseră numele pe www.aitalent.protv.ro şi www.protv.ro.

În acest moment, raportat la numărul celor înscrişi, Muntenia conduce, urmată de Moldova, Transilvania, Banat şi Crişana, Oltenia, Dobrogea şi Maramureş.