Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția lui Chirilă după ce Moga a plecat de la Vocea României. SECRETELE au ieșit la iveală abia ACUM
Reacția lui Chirilă după ce Moga a plecat de la Vocea României. SECRETELE au ieșit la iveală abia ACUM

Reacția lui Chirilă după ce Moga a plecat de la Vocea României. SECRETELE au ieșit la iveală abia ACUM

Tudor Chirilă a avut prima reacție după ce producătorii emisiunii Vocea României au anunțat plecarea lui Marius Moga, înlocuit de Adrian Despot.

ProTV a anunțat plecarea lui Moga, cel care a ocupat un scaun încă de la prima ediție a concursului a câștigat prima ediție a emisiunii Vocea României Junior, hotărând să se ocupe doar de show-ul pentru copii. 

De-a lungul sezoanelor de la Vocea României, Marius Moga și colegul său, Tudor Chirilă, au avut numeroase schimburi de replici, unele mai dure ca altele. O glumă banală era cât pe ce să se transforme într-un moment urât între Tudor Chirilă şi Marius Moga.

Despre conflicte…

Alexandra din Deva are 19 ani şi a cântat pe placul atât al lui Moga, cât şi al lui Chirilă şi pentru asta, amândoi au încercat să se descurajeze reciproc pentru a o aduce pe tânără în echipă.
Pentru că Alexandra era extrem de emoţionată, Tudor a vrut să glumească şi să mai destindă atmosfera şi a remarcat: „E semileşinată”. „Tu numai semileşinate ai…”, i-a spus ironic Moga.

Replica nu s-a lăsat mult aşeptată. „Tu nu ai de unde să ştii, Marius. Publicul tău de până la 8 ani nu cunoaşte această seară”, i-a spus la fel de acid Chirilă, după care disputa a fost oprită de regizorul de platou.

Chiar și așa, Chirilă pare să fi trecut peste aceste probleme și i-a transmis fostului său coleg un mesaj prietenos.„Mulțumesc pentru toate momentele mișto, Marius Moga! Și nu au fost puține! :)) Bun venit, Adi Despot. Se pare ca Vocea are șanse și mai mari să fie rock anul asta!”, a afirmat Tudor Chirilă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: