Răzvan Lucescu: "Nu-mi dau demisia dacă pierdem cu Franţa"

Răzvan Lucescu: "Nu-mi dau demisia dacă pierdem cu Franţa"

Răzvan Lucescu a spus, astăzi, că nu va părăsi echipa naţională în cazul unui eşec în partida cu Franţa, de mâine seară, din etapa a treia a preliminariilor pentru Euro 2012.

"Dacă îmi voi da demisi în cazul unei înfrângeri? Nu, nici vorbă, sunt invenţii", a precizat selecţionerul, care a condus România spre două remize până în acest moment în campania de calificare, cu Albania şi Belarus.

Selecţionerul României a mai declarat astăzi, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului de mâine seară împotriva reprezentativei Franţei, contând pentru preliminariile Euro 2012, că tricolorii vor încerca să îşi impună jocul pe Stade de France. Răzvan Lucescu: "Nu mă gândesc la înfrângere"

"Franţa este o echipă foarte puternică, o forţă. Vom încerca să atacăm şi să punem presiune. Vom face asta în măsura în care vom putea şi dacă vom reuşi. Ne dorim să plecăm fericiţi şi vom face tot ce depinde de noi", a spus Răzvan Lucescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât despre situaţia tensionată de la echipă, provocată în urma declaraţiilor făcute de Ciprian Marica, atacantul precizând: "Nu joc pentru Răzvan. Joc pentru România", selecţionerul a încercat să calmeze spiritele. Marica trimite săgeţi către selecţioner

"Există un caz Marica la echipa naţională? FRF nu are contract cu niciun jucător pentru a-l face titular să joace 90 de minute. În al doilea rând, eu sunt cel care face echipa, nu de la Bucureşti, nu presa, nu impresarii, nu alte interese. În al treilea rând, aici au venit 23 de jucători, fiecare ştie că are un rol foarte important în cadrul grupului. Şi echipa se bazează pe toţi", a declarat Lucescu. Preliminarii Euro 2012: Meciurile zilei