Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Lucescu: „Nu îmi voi da demisia”
Răzvan Lucescu: „Nu îmi voi da demisia”

Răzvan Lucescu: „Nu îmi voi da demisia”

Selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat astăzi, în cadrul conferinţei de presă de la Minsk (înaintea jocului cu reprezentativa Belarusului din preliminariile pentru Euro 2012), că va continua la cârma echipei naţionale indiferent de rezultatul partidei de mâine seară.

"Nu voi demisiona. Am un contract cu Federația Română de Fotbal, cu Ionuț Lupescu și cu Mircea Sandu. Dacă ei consideră că lucrurile nu merg bine, ei trebuie să deschidă discuţia", a precizat Răzvan Lucescu, care a spus despre meciul cu Belarus că este unul al contrastelor, gazdele având moralul ridicat după victoria din Franţa, în timp ce selecţionata României trebuie să se sprijine pe "determinare și ambiție" pentru a depăşi repede egalul cu Albania

Chivu: "Oamenii îmi spuneau că aş putea să-mi bag picioarele"

Cristian Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal, a sărit în apărarea selecţionerului Răzvan Lucescu după rezultatul de egalitate obţinut de România în partida de debut în preliminariile pentru Euro 2012 (1-1 la Piatra Neamţ cu Albania).

"Vreau să spun că mi se pare incorect ca Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată echipa naţională, să fie umilit", a spus Chivu, citat de "Prosport". "Îmi era uşor să renunţ, îmi spuneau oamenii că aş putea să-mi bag picioarele şi să trăiesc liniştit acasă alături de soţie şi de copii, dar sunt aici pentru că eu cred în naţionala României", a adăugat fundaşul lui Inter Milano în cadrul conferinţei susţinute la Minsk, alături de selecţionerul Răzvan Lucescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: