Evenimentul Zilei > Politica > Răzvan Cuc atacă: România are un guvern iresponsabil. Un proiect de autostradă, suspendat de Bruxelles
Răzvan Cuc atacă: România are un guvern iresponsabil. Un proiect de autostradă, suspendat de Bruxelles

Răzvan Cuc atacă: România are un guvern iresponsabil. Un proiect de autostradă, suspendat de Bruxelles

Fostul ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl atacă, într-o postare pe facebook, pe primul ministru Ludovic Orban, spunând că acesta a fost la Bruxelles doar pentru a face poze. Asta în timp ce Autostrada Sibiu-Pitești a fost suspendată de către Comisia Europeană.

Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructură din Romania și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-și mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut in Decembrie 2018), anunță, Răzvan Cuc, pe facebook. Indignat, el acuză că NIMENI DIN GUVERN NU NE ZICE NIMIC. TOATĂ LUMEA TACE! POATE AȘA E MAI BINE! POATE AȘA TREBUIE! NU DRAGI ROMANI, NU TREBUIE AȘA!

Fostul ministru folosește cuvinte dure, explicând că „în loc să se plimbe pentru poze și văicăreala lor clasică, premierul Orban ar fi trebuit sa “dea cu pumnul in masa” pentru ca acest proiect să își continue implementarea prin finanțare din fonduri europene! Din păcate, ce nu înțelege sau poate chiar nu știe premierul este ca această notificare de suspendare crează un precedent foarte periculos pentru tot ce inseamna proiecte de infrastructură din Romania finanțate din fonduri europene!

Concluzia lui Răzvan Cuc este că: Romania are un guvern iresponsabil și habarnist, iar pe premier este foarte clar că nu îl ia nimeni in serios!! Nu ii explic eu domnului Orban pentru ca a vazut si singur că toate proiectele pe care le-am semnat și lansat doar pe infrastructura rutiera însumează multe miliarde de euro. Sunt convins ca lucrul aceata a deranjat. Si a mai deranjat si faptul ca Romania a îndrăznit sa lanseze, intr-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbție foarte mare…..restul este usor de dedus.

Dragă PNL, nu-ți transforma GUVERNUL din unul incompetent, în unul care își trădează țara și pe români” este mesajul fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, la adresa partidului aflat la putere.