Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urmă aproape trei săptămâni, iar dispariția lui a lăsat urme adânci pe chipurile și în sufletele părinților săi. Prietena lui cea mai bună, Laura Vicol, a dezvăluit ce se întâmplă cu mama și tatăl regretatului designer.

Laura Vicol a mărturisit, în cadrul unui interviu, că vorbește în fiecare zi cu părinții lui Răzvan Ciobanu care plâng ore în șir. Declarațiile făcute după moartea designerului îi afectează și mai mult. În timpul declarațiilor, Laura Vicol a mai spus că tatăl creatorului de modă se confruntă cu probleme de sănătate delicate, în trecut, el a fost supus unei operații pe cord deschis.

„Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie. Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz.

Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a declarat avocata Laura Vicol, conform Cancan.

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

 

 

Te-ar putea interesa și: