Evenimentul Zilei > Monden > Răzbunarea chinezească e cea mai tare. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva
VIDEO

Răzbunarea chinezească e cea mai tare. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva

Se știe că suferințele din amor sunt cele mai dureroase, și, deseori, necesită răzbunări pe măsură. Ce a putu face însă o femeie ”trădată” întrece orice imaginație. Răzbunarea ei a fost cumplită.

O femeie din China, care a fost părăsită de iubitul ei cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor locală, a decis să se răzbune. Sărbătoarea are loc pe 20 mai. ”Surpriza” a venit la fix.

Femeia din provincia Shandong a achiziţionat online o tonă de ceapă, cunoscută pentru efectul ei iritant, şi a livrat-o fostului ei iubit. Motivul? A vrut să îl facă să plângă la propriu. Ca atare, a dat indicații precise firmei de curierat care s-a ocupat de livrare.

Ea a cerut personalului firmei de curierat să lase ceapa în faţa uşii apartamentului individului şi să plece discret, fără să acţioneze soneria. ”Eu am plâns trei zile; acum e rândul tău!”, a scris chinezoaica în biletul care a însoţit încărcătura surpriză.

Femeia a declarat presei din regiune că relaţia lor a durat un an. Iubitul ei a decis apoi să se despartă ”în mod unilateral”, fără explicații. ”Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă”, a explicat femeia care a decis să-i trimită un cadou care l-ar fi putut face în cele din urmă ”să verse lacrimi”. Bărbatul spune că reacția fostei a fost ”exagerată”. Mai ales că de întâmplare a aflat tot cartierul, vecinii amuzându-se copios în prima fază și apoi suferind de pe urma mirosului pestilențial de ceapă putrezită.

Chinezii marchează trei sărbători diferite ale îndrăgostiţilor: Valentine’s Day, la 14 februarie, Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale și  ”Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet” sau ”Ziua declaraţiei de dragoste”, celebrată la 20 mai.

Sursa: Agerpres.ro