Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunare șocantă a unui tâlhar. A atacat un gardian în centrul orașului
Răzbunare șocantă a unui tâlhar. A atacat un gardian în centrul orașului

Răzbunare șocantă a unui tâlhar. A atacat un gardian în centrul orașului

Răzbunare șocantă a unui tâlhar, chiar în centrul orașului. Un agent şef principal de la Penitenciarul Oradea a fost agresat în plină stradă de un fost deţinut.

Un tâlhar de 31 de ani, fost deținut la Penitenciarul Oradea l-a agresat pe un gardian al închisorii pe care l-a întâlnit în centru orașului. Atacatorul i-a pulverizat gardianului în ochi spray lacrimogen, după care a fugit.

„Agentul şef era în timpul liber, deci îmbrăcat în civil. După întâmplare, colegul nostru a văzut o maşină a Penitenciarului Oradea care executase o misiune şi l-a sunat pe şeful de escortă, care a pornit împreună cu un alt coleg în urmărirea agresorului. L-au ajuns undeva lângă Podul Intelectualilor. După ce l-au capturat, au apelat 112 şi ulterior l-au predat poliţiştilor”, a explicat, pentru Bihoreanul, Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Agentul a depus o plângere în urma agresiunii suferite în cursul zilei de marți. „Poliţiştii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.