Mai multe persoane s-au încăierat pe o terasă cu program non-stop, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii IPJ Dolj.  În urma răfuielilor între găşti,  mai multe persoane au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii doljeni au negat faptul că ar fi fost folosite cuţite sau săbii. În schimb, oamenii legii au explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, notează GdS.

În această dimineață, polițiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe  strada Doljului din Craiova, are loc o altercație între mai multe persoane. La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, care au restabilit ordinea și liniștea publică în zona respectivă. În urma cercetărilor efectuate, politiştii au stabilit faptul că între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceștia aplicandu-şi lovituri cu pumnii și picioarele.

Mai mult, pe strada Doljului sunt două spaţii comerciale abandonate. Unul la blocul G5 şi al doilea la G6. Pe treptele acestor spaţii se adună seară de seară găştile cartierului deranjând până noaptea târziu locuitorii din apropiere. Chiar aseară, povestea un locuitor al zonei, pe treptele spaţiului comercial de la G5 câţiva dintre indivizii adunaţi acolo se întindeau pe şosea pentru a nu lăsa să circule maşinile. Ceilalţi din gaşcă uralu şi apaludau punând şi muzica la maxim. „Nu mai putem să ne odihnim, nici televizorul nu-l mai auzim în casă, trăim un coşmar seară de seară” a spun o altă persoană aflată la locul cu pricina. „Nimeni nu a intevenit”, spune martorul, „de teama reacţiilor acestor indivizi. Iar poliţia este inexistentă„, a concluzionat resemnat.

Spaţiul comercial abandonat de la blocul turn G5 -locul unde seară de seară se adună tot felul de indivizi: