Evenimentul Zilei > International > Război în familia Le Pen!
Război în familia Le Pen!

Război în familia Le Pen!

Marine Le Pen vrea să îi închidă gura tatălui ei. Președintele Frontului Național de extremă dreaptă a declarat, în cadrul unei emisiuni, că este necesar ca tatăl ei, Jean-Marie Le Pen, să nu mai vorbească în numele partidului.

"Ar trebui să nu mai vorbească în numele Frontului National. Afirmatiile sale sunt contrare liniei partidului", a spus Marine Le Pen. La începutul lui aprilie, Jean-Marie Le Pen si-a reafirmat poziția cu privire la camerele de gazare pe care le considera "un detaliu" al istoriei și a criticat democrația ca sistem politic.
Marine Le Pen si tatal sau s-au contrat si pe 1 mai atunci când, înaintea discursului fiicei lui, Jean Marie Le Pen a urcat pe scenă pentru a saluta multimea, deși nu era invitat. De asemenea, Marine Le Pen iși acuză tatăl că sabotează proiectul politic. "Dacă nu mai este la conducere, nu suportă să vadă că Frontul Național va exista", a mai spus Marine Le Pen.

Președintele Frontului Național a denunțat si agresiunea comisă asupra reuniunii de pe 1 mai de la Paris. "Am fost victima unei agresiuni incredibile, din partea acestor harpii obscene", a spus Marine Le Pen. În timpul discursului, trei activiste Femen au ieșit topples în balconul din Piata Operei și au întrerupt 5 minute discursul lui Le Pen.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.