Străzile din satul timişean s-au transformat, noaptea trecută, în câmp de luptă pentru două grupuri de ţărani scandalagii. Totul a pornit în urmă cu câteva zile, când Costel Soltan, de 28 ani, din Voiteg, a fost bătut de Ioan Mugur, de 22 ani, din Liebling, conform poliţiştilor.
Aseară, Costel a mers împreună cu fratele său, Valentin, şi cu Aurel Aga, de 23 de ani, din Timişoara, să-i ceară socoteală agresorului său. Cele două tabere s-au confruntat pe strada Bisericii şi au folosit un întreg arsenal – bâte, furci şi chiar o ganteră. Pe lângă vânătăile şi contuziile bărbaţilor, au apărut şi victime colaterale.
Un autoturism Seat a fost făcut praf, geamurile fiindu-i distruse, iar alte două maşini au fost bine “şifonate" în timpul bătăliei. Unul dintre participanţii la scandal, Ovidiu Ciurea, a fost acroşat de una dintre maşini, astfel că a fost transportat la spital cu răni uşoare.
Poliţiştii au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la 112. Pentru că până acum nimeni nu a depus nici o plângere pentru distrugere, patru dintre participanţi s-au ales doar cu dosar penal pentru încăierare.