Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI. Reacție INCREDIBILĂ în scandalul momentului: „Pur și simplu ÎȘI BATE JOC de o țară întreagă”
Rareș Bogdan ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI. Reacție INCREDIBILĂ în scandalul momentului: „Pur și simplu ÎȘI BATE JOC de o țară întreagă”

Rareș Bogdan ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI. Reacție INCREDIBILĂ în scandalul momentului: „Pur și simplu ÎȘI BATE JOC de o țară întreagă”

Liviu Dragnea a obținut o primă victorie în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Curtea de Apel București (CAB) a admis plângerea pe care acesta a făcut-o împotriva modului în care Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit componența completurilor de 5 judecători.
Jurnalistul și prezentatorul de televiziune Rareș Bogdan a avut o reacție explozivă, la scurt timp de la aflaraea deciziei. 
 
Rareș Bogdan a scris pe Facebook că „raiul infractorilor a devenit România”, acuzându-l pe Liviu Dragnea că „își bate joc” de o țară întreagă.
 
„Nu se poate asa ceva…!!!! Unde naiba mai este “Statul de drept” in tara asta? Raiul infractorilor fericiti a devenit Romania. Pur si simplu isi bate joc acest individ de o tara intreaga! Sfideaza fara jena.”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.
 
Minuta Curții de Apel:
 
Admite cererea modificată. Admite cererea de intervenție accesorie. Anulează Hotărârea nr. 137/08.11.2018 a Înaltei Curți de Casație și Justiție – Colegiul de Conducere. În baza art. 15 alin. 1 din Legea nr. 554/2004, modificată și republicată, suspendă executarea Hotărârii nr. 137/08.11.2018, emisă de pârâtă, până la soluționarea definitivă a cauzei. În baza art. 29 alin. 4 din Legea nr. 47/1992, modificată și republicată, sesizează Curtea Constituțională a României cu soluționarea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 32 alin. 1 din Legea nr. 304/2004, modificată și republicată. Cu recurs, în termen de 5 zile de la comunicare, în ceea ce privește capătul de cerere referitor la suspendarea actului administrativ. Cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, în ceea ce privește capătul de cerere privind anularea actului administrativ. Pronunțată în ședință publică, azi, 23.11.2018.