Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan, declarații uimitoare despre PSD: „Bolşevicii ăştia de rit nou nu doar fură, ci îngenunchează, umilesc, ameninţă”
Rareș Bogdan, declarații uimitoare despre PSD: „Bolşevicii ăştia de rit nou nu doar fură, ci îngenunchează, umilesc, ameninţă”

Rareș Bogdan, declarații uimitoare despre PSD: „Bolşevicii ăştia de rit nou nu doar fură, ci îngenunchează, umilesc, ameninţă”

Candidat pe prima poziție a PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a declarat că unicul adevăr pe care PSD l-a spus din momentul în care a urcat la guvernare este acela conform căruia România merită mai mult.

„Bolşevicii ăştia de rit nou nu doar fură, ci îngenunchează, umilesc, ameninţă. De mai mult de atât nu sunt în stare. Nu sunt în stare să aducă bani europeni, să investească în spitale, să construiască autostrăzi.

Ei, în doi ani şi jumătate de minciuni şi administrare proastă a României, au spus un singur adevăr, că România merită mai mult. Aşa este, România merită mai mult decât Dăncilă, Carmen Dan, Nicolicea, Codrin Ştefănescu, Mitralieră Rădulescu, Iordache şi toţi ceilalţi”, a afirmat Rareș Bogdan vineri, la Bacău.

Totodată, acesta a precizat că ceea ce s-a întâmplat joi la Cluj și Iași, atunci când liderii PSD au fost întâmpinați cu ostilitate de oameni, nu este chiar o întâmplare.

„Astăzi, la Arad, Viorica Dăncilă a fost aproape scoasă din oraş. Şi-a anulat întâlnirile şi vizita de la Timişoara pentru că timişorenii i-au spus: aici nu calci! Sunt fugăriţi, umiliţi, sunt pur şi simplu aruncaţi la lada de gunoi a istoriei de românii care se ridică.

Au promis ieri că fac un miting de 40.000 oameni la Iaşi. Nu au reuşit decât cu greu să strângă 8.000 de oameni duşi cu forţa prin şantaj, minciună, plătindu-i. Au stat păziţi de jandarmi, erau mai mulţi jandarmi decât membri PSD”.

Candidatul PNL a ținut să precizeze și faptul că, la mitingul ce va avea loc sâmbătă, la Iași, liderii partidului nu vor fi păziți de jandarmi.

„Veţi vedea mâine la Iaşi ce înseamnă libertatea, credinţa, că se poate guverna altfel. Vom fi fără bodyguarzi, fără jandarmi, între oameni şi dialogăm cu oamenii. Unii circulă în dube de jandarmerie şi pe uşile din spate pentru că după doi ani şi jumătate au ajuns la mai puţin de jumătate din scorul pe care l-au obţinut la alegerile din decembrie 2016”, a încheiat Rareș Bogdan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: