Constantin Zotta, preşedintele executiv al grupării giuleştene, a fost astăzi la sediul Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Zotta a explicat la plecare scopul vizitei sale:

"Această întâlnire reprezintă de fapt un respect al nostru pentru această instituţie a statului. Reprezintă însă doar o etapă intermediară a demersurilor pe care noi le vom face. Şi veţi afla la momentul potrivit. Vom vedea ce se va întâmpla.

Nu e vorba de câştigarea la masa verde, meciul s-a disputat pe teren şi încă o dată felicit echipa Steaua, care a jucat mai bine ca noi. Dar acest caz reprezintă o cu totul altă speţă.

Mihai Stoica a negat acuzaţiile. Am vorbit cu el, ne cunoaştem, au fost argumente pro şi contra. Aşteptăm motivarea deciziei domnului preşedinte Asztalos şi vom merge mai departe. Vom vedea ce părere au UEFA şi alte organisme internaţionale".

Liga Suporterilor Rapidişti şi Partida Romilor au sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în legătură cu manifestările cu caracter rasist de la meciul cu Steaua, plângându-se în principal de comportamentul a doi oameni: Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, şi Gabriel Safta, crainicul Stelei.