Evenimentul Zilei > Actualitate > Raed Arafat, anunț negru pentru România. Coronavirus nu va dispărea!
Raed Arafat, anunț negru pentru România. Coronavirus nu va dispărea!

Raed Arafat, anunț negru pentru România. Coronavirus nu va dispărea!

Raed Arafat a anunțat că este posibil ca starea de urgență fie prelungită din nou în luna mai. Mai mult decât atât, acesta susține că va trebui să învățăm să conviețuim cu virusul.

Raed Arafat spune că este obligatoriu ca starea de urgență să fie prelungită în aprilie. Este posibilă și o prelungire ulterioară, după 15 mai.

„Încă nu știm cum se va comporta virusul toamna, dacă acum scade și toamna revine, deci clar că trebuie să ne adaptăm acestei situații și asta depinde foarte mult de modul în care oamenii sunt complianți, ascultă recomandările și nu ascultă fake news-urile și pe cei care intră și comentează că nu trebuie să respectăm nimic, că nu trebuie nimic luat în considerare și toate aceste teorii conspiraționiste, care n-au loc aici.

Aici e o problemă de sănătate publică pe care trebuie să o privim ca atare și trebuie să găsim soluții pentru ea și încet-încet, cum am zis, la un moment, să conviețuim cu ea și să învățăm să trăim mai departe în prezența virusului până vom găsi tratament sau vaccin”, a zis Arafat la Digi 24.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: