Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Mazăre se apucă de cântat împreună cu Costi Ioniţă | VIDEO
Radu Mazăre se apucă de cântat împreună cu Costi Ioniţă | VIDEO

Radu Mazăre se apucă de cântat împreună cu Costi Ioniţă | VIDEO

Primarul Constanţei va apărea într-un videoclip alături de interpretul Costi Ioniţă. Principalul motiv este promovarea staţiunii Mamaia, susţine Radu Mazăre.

În weekend-ul trecut, primarul Constanţei a participat din nou la parada carelor alegorice ale cluburilor din Mamaia, prilej cu care s-au filmat şi câteva secvenţe dintr-un videoclip ce ar urma să apară în două-trei săptămâni.
Cântăreţul Costi Ioniţă va scoate o melodie menită să promoveze staţiunea Mamaia, pe principiul altor hituri de acest gen, cum ar fi „Welcome to Saint Tropez". Cum nu se putea altfel, Radu Mazăre va aparea şi el alături de cântăreţ în mijlocul petrecerilor din staţiunea de la Marea Neagră.
În weekend-ul trecut, Radu Mazăre s-a costumat în samurai şi a defilat alături de carele alegorice ale cluburilor din Mamaia, înconjurat de gheişe.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Kh2FRFhS7QY" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: