Mihai Mazăre a declarat că fratele său se întreabă de ce este înconjurat mereu de ofițeri din trupele speciale, care sunt foarte bine înarmați. Mazăre se întreabă dacă el este un pericol public sau este în pericol.

„Da, să știți că am vorbit astăzi, în jurul orei 16.00. Starea lui de spirit m-a surprins. Recunosc că dacă eu eram în locul lui, nu aveam o stare de spirit așa de bună. Avea o stare de spirit foarte bună. Nu mă mai văzusem cu el din ianuarie și nu am mai vorbit la telefon de 5 zile, de când era în aceea închisoare teribilă din Madagascar.

În primul rând el și-a exprimat o totală nedumerire ce se întâmplă în România pentru că peste tot este înconjurat de oameni înarmați.

În toate locațiile unde a ajuns la aeroport, la ICCJ, la penitenciar el era înconjurat de trupe speciale dotați cu arme. El nu înțelege dacă el este un pericol pentru alții sau el este în pericol. Omul nu înțelege dacă este terorist, traficant sau ce este.

Radu Mazăre este prezentat ca un trofeu, toți vor să-și asume această extrădare în plină campanie electorală. Nu vreau să spun mai mult despre asta.

Eu nu știu dacă la această extrădare s-a respectat legea și de către partea română. Acesta este un lucru pe care îl vor cerceta avocații din România. În Madagascar știm sigur că nu s-au respectat, dar să vedem dacă în România s-a respectat legea, tratatele internaționale și normele europene.”, a spus Mihai Mazăre, la Antena 3.

Iată una dintre imaginile din Madagascar cu Radu Mazăre și familia sa.