Evenimentul Zilei > Sport > Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus, până în vara lui 2025
Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus, până în vara lui 2025

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus, până în vara lui 2025

Radu Drăguşin îşi va continua aventura de la campioana Italiei. Tânărul jucător în vârstă de 19 ani a parafat, ieri, o nouă înţelegere cu Juventus Torino şi va mai evolua timp de încă patru sezoane pentru gruparea din Piemont.

La capătul a mai multor runde de negocieri duse între şefii bianco – nerilor şi controversatul impresar al lui Radu Drăguşin, Pablo Bentancourt, fundaşul central a acceptat, până la urmă, oferta financiară a lui Juve. Potrivit presei din „Cizmă”, de serviciile lui Drăguşin s-au interesat, în această perioadă, mai multe formaţii din Premier League şi din Bundesliga. Dintre acestea, doar gruparea germană Red Bull Leipzig a recunoscut public tratativele pentru achiziţionarea internaţionalului Under 21.

„Radu Drăguşin şi-a reînnoit, oficial, contractul cu Juventus Torino, până în data de 30 iunie 2025” au anunţat ieri seară, reprezentanţii formaţiei torineze, pe site-ul oficial.

Drăguşin visează să devină titular

Încântat de vestea că va mai împărţi vestiarul, pentru încă patru ani de zile, cu starul portughez Cristiano Ronaldo, apărătorul de puţin peste 1,90 metri îşi face speranţe că va primi, în curând, din ce în ce mai multe şanse din partea antrenorului principal Andrea Pirlo.

„Abia aşteptam să semnez noul contract cu echipa care a crezut întotdeauna în mine. Acum este timpul să demonstrez şi să materializez încrederea pe care clubul a avut-o în mine” a fost prima reacţie a lui Radu Drăguşin, după ce şi-a pus semnătura pe noul angajament.

Nu a mai primit deloc credit din partea lui Pirlo

Chiar dacă a făcut parte în ultima perioadă, în mod constant, din lotul trupei piemonteze, fotbalistul născut la Bucureşti nu a prins deloc minute pe gazon, nici în Liga Campionilor, dar nici în Serie A, cu toate că defensiva alb – negrilor a suferit mai multe absenţe notabile, din cauza accidentărilor.

Drăguşin nu a rupt gura târgului nici la turneul final al Campionatului European rezervat juniorilor sub 21 de ani. Fundaşul lui Juventus a fost doar rezervă în primele două partide ale reprezentativei tricolore conduse de selecţionerul Adi Mutu, cu Olanda şi cu naţionala ţării gazdă, Ungaria. În ultimul meci din grupă, în decisivul cu Germania, Drăguşin a profitat de accidentarea lui Alex Paşcanu şi a fost introdus pe teren, în ultimele douăzeci şi opt de minute.